Категории с падащо меню

Микроскоп KONUSTUDY-5 с адаптер за смартфон - ДЕТСКИ

Код: 5013
Описание

Дидактически микроскоп с до 1200 увеличения.

Можете да използвате вашия смартфон с приложения адаптер за смартфон за правене и споделяне на снимки и видеоклипове на вашите наблюдения.

  • Производител: Konus
  • Тегло: 0.600 кг
Цена: 25$
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

- Окуляр 10x за увеличение

- Включен адаптер за смартфон

- Мощност на увеличение 100x-400x-1200x

- 1 готов слайд

- 4 празни слайда

- 6 празни етикета

- 2 колекторни флакона

- 1 чифт пинсети

- Работи с две АА батерии (не са включени)

 

KONUS KONUSTUDY-5 е отличен базов комплект за микроскопия, който се състои от микроскоп, адаптер за смартфон и необходимия списък от аксесоари за събиране и изследване на проби.

Адаптерът за смартфон, включен в комплекта, ще ви позволи да инсталирате смартфон на микроскоп и да наблюдавате увеличено изображение на микроскопични обекти на екрана на смартфона за няколко потребители едновременно. Функционалността на микроскопа става все по-широка поради възможностите на смартфон, възможно е да видите изображението в реално време и да правите снимки и видеоклипове. Адаптерът има регулируем дизайн, който ви позволява да поставите почти всеки смартфон с диагонал от 3.7" до 5.5".

Оптичната част на микроскопа KONUS KONUSTUDY-5 е представена от 10x окуляр и въртяща се купола с три обектива на 10x, 40x и 120x. Гамата от налични увеличения ви позволява да уловите всички най-интересни неща за едно дете от микрокосмоса. Пакетът включва готова микропроба, която ще ви позволи да овладеете основите на работа с микроскоп и да продължите към по-нататъшни изследвания.

Микроскопът има долна LED светлина, която се захранва от две АА батерии. Фокусирането върху пробата става чрез промяна на височината на главата на микроскопа, а рамката (триножник) и основата на микроскопа са съчленени, което позволява да се избере най-удобният ъгъл на наклон на тръбата на окуляра за наблюдения.

Този модел е идеалният първи микроскоп за дете или ученик от началното училище. Микроскопът има ниска цена и ще ви помогне бързо да установите интереса на детето към микроскопията!

Мини количка

Количката е празна.

Валута