Категории с падащо меню

ZWO нагревател против оросяване (D = 50 мм)

Код: AntiDew50
Описание

Нагревател против роса за камери ZWO (диаметър на пръстена 50 мм)

ZWO лентата за нагряване против оросяване се използва за предотвратяване на оросяване на предния прозорец на камерите с охлаждане на ZWO ASI.

 

ЦЕНА 27 евро

  • Производител: ZWO Company
  • Тегло: 0.100 кг
Цена: 30$
Няма наличност
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

Този комплект включва цип, нагревателна лента против оросяване, Y захранващ кабел и два дистанционни елемента. Дебелината на нагревателната лента против оросяване е 0,2 ~ 0,3 мм. Захранващият кабел “Y” е проектиран да се свързва в съответствие с захранването на охладителя за удобство. И ние препоръчваме 12V при 0,35A DC адаптер, където отоплителната мощност на лентата е ~ 4,2 вата. Можете да използвате един и същ захранващ кабел за едновременно захранване както на вентилатора, така и на нагревателя, но се уверете, че не надвишава препоръчаното количество ампер.

Дебелината на нагревателната лента против оросяване е 0,2 ~ 0,3 мм.

Захранващият кабел “Y” е проектиран да се свързва в съответствие с захранването на охладителя за удобство.

И ние препоръчваме 12V при 0,35A DC адаптер, където отоплителната мощност на лентата е ~ 4,2 вата. Можете да използвате един и същ захранващ кабел за едновременно захранване както на вентилатора, така и на нагревателя, но се уверете, че не надвишава препоръчаното количество ампер.

ЗАБЕЛЕЖКА: нагревателната лента не е необходима!

Камерите ASI071MC-P / ASI6200MC-P / ASI6200MM-P / ASI2600MC-P се доставят с нагревател против оросяване, ще предпазят прозореца, за да избегнат проблеми с росата.

За камерите ASI183 / ASI1600 / ASI294 / ASI533, излъчването на топлина от TEC ще се извършва към корпуса на камерата и ще избягва проблеми с росата, когато TEC охлаждащата система работи.

Мини количка

Количката е празна.

Валута