Категории с падащо меню

Серия StarSense Explorer DX с включено приложение за смартфони Серия StarSense Explorer DX с включено приложение за смартфони

Използвайте силата на вашия смартфон, за да ви отведе като екскурзовод в нощното небе - не се изисква никакъв опит с телескоп.

Наградената и чакаща за патент технология за разпознаване на небето StarSense използва вашия смартфон, за да анализира звездните модели в небето и да изчисли позицията му в реално време. Приложението StarSense Explorer автоматично генерира списък на обектите, които се виждат в момента. Гледайте планетите, по-ярките мъглявини и галактики, звездни купове и двойни звезди от града. Или отидете с телескопа си в по-тъмно небе, за да видите слабите обекти от дълбокото небе. Ръчната алт-азимутална монтировка с плавен контрол по двете оси улеснява проследяването на екранните стрелки до желаната цел. Когато мишената стане зелена, всичко е готово, за да видите обекта в окуляра на телескопа.

 

 

 

«1»

Продукти

Телескоп StarSense Explorer™ DX 102AZ с включено приложение за смартфони

Телескоп рефрактор. D102mm, F660mm, f/6.5 - ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Насочване с мобилното приложение за разпознаване на небето StarSense на CELESTRON за iOS и Android

Използвайте силата на вашия смартфон, за да ви отведе като екскурзовод в нощното небе - не изисква никакъв опит с телескоп.

Цена: 563$
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Мини количка

Количката е празна.

Валута