Категории с падащо меню

Производители

Андромеда ООД

Андромеда ООД

ВСИЧКО ЗА АСТРОНОМИЯТА ЩЕ НАМЕРИТЕ ПРИ НАС! Ние сме най-големият дистрибутор в България на астрономически телескопи и аксесоари за любителите-астрономи. Ние предлагаме най-реномираните марки телескопи в света. АНДРОМЕДА ООД е създадена през 1995 г. от професионални астрономи и астрономи-любители, които познават нуждите на астрономите-аматьори в България. Ние сме оторизираният дистрибутор за България на най-известната и най-технологичната марка в света на телескопите, американската компания CELESTRON, основана през 1960 г. в Калифорния. Ние сме и оторизираният дистрибутор за България на италианската компания KONUS, основана през 1979 г. във Верона, която е доминираща в света за начинаещите любители с богатите си комплектовки на телескопи, микроскопи, бинокли и разнообразни спортни стоки. Ние сме ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ИЗДАТЕЛ НА АСТРОНОМИЧЕСКА ПЕРИОДИКА - от 1999 г. издаваме седмичен ВЕСТНИК ТЕЛЕСКОП, а от 1994 г. СПИСАНИЕ АндромедА. Доверете се на нашия опит!

http://telescope.bg

24

продукти

Baader Planetarium

Baader Planetarium

Историята на името Баадер в астрономията датира от 1852 г., когато Михаел Баадер открива Оптична производствена фирма в Мюнхен, след като работи от 1838 г. в компанията за оптично стъкло на "Martin Woerle". Там придобива дълбоки познания за производството на оптично стъкло и тества ахроматични лещи под прякото ръководство на "Josef von Fraunhofer", един от основателите на съвременната оптика и изобретател на германския тип монтировка. Baader Planetarium се намира близо до Мюнхен, Германия. Компанията е основана през 1966 г. в Мюнхен и оттогава е произвела повече от 15 000 планетариума, както и 500 астрономически купола с всякакви размери.

https://www.baader-planetarium.com/

73

продукти

Celestron

Celestron

Celestron е водеща компания в областта на оптиката от десетилетия насам, основана през 1964 г., откакто Том Джонсън представи прочутия телескоп C8, който промени изцяло света на любителската астрономия. Ние се стремим да продължим своето наследство, като постоянно развиваме вълнуващи продукти с революционни технологии. Тук можете да научите всичко за нашите патентовани, единствени по рода си иновации. Калифорния, САЩ.

http://celestron.com

210

продукти

Konus

Konus

Компанията KONUS е основана през 1979 г. във Верона, Северна Италия. От самото начало имахме ясна визия за нашата компания: искаме да предоставим висококачествени и функционални продукти, подкрепени от цялостно обслужване, за да постигнем пълно удовлетворение на потребителите. През годините тази визия се превърна в мисия на нашата компания.

http://konus.com

341

продукти

10Micron

10Micron

10Micron е подразделение на COMEC-Technology, италианска компания за прецизна механика и оборудване. Нашата история започна през 1950-те, когато страстта на баща ни по механиката сериозно повлия върху образованието на синовете му. Укрепени от това убеждение, братята Mariotti основават малък механичен цех през 1960 г., а през 1968 г. създават сегашните помещения на компанията в Caronno Pertusella.

http://10micron.eu

0

продукти

PlaneWave

PlaneWave

Основана през 2006 г., PlaneWave Instruments се ангажира да предоставя астрономически телескопи за сериозни астрономи с безпрецедентна стойност. Разработена от PlaneWave, системата CDK (Corrected Dall-Kirkham) е нова революционна телескопична оптична система, проектирана за превъзходни изображения с широкоформатни CCD камери, като същевременно е и отличен визуален инструмент. Крайният резултат е телескоп, който е без кома, астигматизъм и кривина, което дава перфектно плоско поле дори и за най-големите CCD сензори.

https://planewave.com/

0

продукти

ScopeDome

ScopeDome

Компанията ScopeDome е основана през 2008 г. Тя е един от водещите световни производители на напълно автоматизирани астрономически куполи за индивидуални потребители, училища, центрове за изследвания в областта на астрономията и институции, популяризиращи знанията за Вселената. Създаването на компанията е резултат от страстта към астрономията и успешен опит за пренасянето й в бизнес плоскостта. Започвайки от най-популярния до момента ScopeDome 3M, последователните години на дейност донесоха разширяваща се търговска оферта, за да отговорят на очакванията на все по-голям брой клиенти. В момента компанията ScopeDome предлага сферични куполи с диаметри 2M, 3M, 4M, 5.5M и тип мида 3M със специални системи за автоматизация и електроника. Те могат да се използват като обсерватория в задния двор или в напълно отдалечен режим с помощта на интернет, когато куполът е инсталиран на няколко километра от мястото на наблюдателя. Решенията, използвани от ScopeDome са собствени и авторски проекти, изпълнени по най-новите технологии, спазвайки строг режим на качество. Всички куполи са ръчно изработени с най-висококачествен ламинат. Те са удароустойчиви, устойчиви на атмосферни влияния и защитени от UV радиация. Позволява да се поддържа високо естетическо качество в продължение на години употреба. Управлението на купола и комуникацията му с телескопа се осъществява от ScopeDome Driver, който е съвместим с платформата ASCOM. Системите за автоматизация и ScopeDome Driver са толкова гъвкави, че могат успешно да се използват за автоматизиране на куполи и покривни обсерватории на други производители. Постепенно изградената репутация и марката на компанията доведоха до момента с реализирани над 700 проекта на различни куполи, които са инсталирани в Европа, Америка, Африка, Азия и Австралия.

http://scopedome.com

0

продукти

BOSMA

BOSMA

Bosma е създадена през 2000 г. и има богат опит в предоставянето на продукти за спортна оптика и професионални услуги за клиенти по целия свят. Ние успешно помагаме на клиенти не само с нашите артикули, но и с проекти с персонализирани изисквания. Възползвайки се от нашия натрупан опит, Bosma предоставя цялостни решения и услуги, вариращи от план за продуктова линия до специфични продуктови проекти, включително военни/правоприлагащи продукти, елементи за цифрова оптика и др. Нашият силен център за научноизследователска и развойна дейност е гарантиращият фактор за вашето задоволително сътрудничество с нас. Екипите за научноизследователска и развойна дейност на Bosma имат техници, които покриват цялата инженерна верига на дигиталната спортна оптика, включително дизайнери на оптика, машинни инженери, структурни инженери, инженери по електронен хардуер, софтуерни инженери и др. От груби първоначални идеи до оптичен дизайн, фина механика, изработка и серийно производство на готови оптични продукти, нашите техници в Центъра за научноизследователска и развойна дейност, съчетани с производствени инженери, се фокусират върху създаването на безпроблемни продуктови решения за вас.

http://www.bosmaoptics.com/

1

продукти

Optika Microscopes Italy

Optika Microscopes Italy

OPTIKA Italy е една от водещите компании в производството на учебно-лабораторно и научно оборудване. Хората по света разчитат всеки ден на продуктите на OPTIKA, за важни открития и най-разнообразни приложения. Основните ни ценности са създаването на иновативни технологии, осигуряване на най-високи стандарти за качество и разширяване на достъпа до нашите продукти. Компанията е основана през 1971 г. от учител по физика с огромни възможности за комбиниране на дизайнерски умения и учителска чувствителност.

http://optikamicroscopes.com

7

продукти

Sky-Watcher

96

продукти

Orion Optics UK

0

продукти

Orion USA

10

продукти

Lunt Solar System

0

продукти

Takahashi

0

продукти

Vixen

3

продукти

Andor Apogee Camera Range

0

продукти

Finger Lakes Instrumentation

0

продукти

Diffraction Limited and SBIG

0

продукти

Optika Science Italy

0

продукти

Fujinon

0

продукти

Technical Innovations USA

1

продукти

ZWO Company

11

продукти

QHYCCD Astronomical Cameras

1

продукти

ATIK Cameras

ATIK Cameras

Atik Camera’s mission is to open the exciting world of astrophotography to everyone.

https://www.atik-cameras.com/

0

продукти

Мини количка

Количката е празна.

Валута